Поръчки от Англия

Искате да поръчате нещо от Англия? Ние може да ви съдействаме!

Приемаме поръчки от сайтовете на George, Tu, Matalan, Next, Ebay, Sport Direct и други с предварителна уговорка. Ако искате да направите поръчка, може да се свържете с нас чрез нашия онлайн чат, форма за контакти, нашата страничка във Фейсбук или като ни пишете на нашия имейл contact@bebeshok.bg.

Доставката отнема около 4-5 седмици след като поръчката бъде потвърдена (Bebeshok.bg не носи отговорност ако има забавяне от страна на транспортната компания).

След пристигане на поръчката в България, артикулите се изпращат до избран от Вас офис – Спиди или Еконт или до личен адрес. Доставката с куриер в страната се доплаща допълнително при получаване. За град Шумен е възможно лично предаване.

Плащането се извършва след получаване на стоката чрез наложен платеж.

Не се приемат рекламации, в случай че искате да се откажете от поръчката. Това се отнася за артикули, които са поръчани по ваша заявка, но в последстиве искате да се откажете (защото размера е умален или уголемен, ако не ви харесат и т.н.). Веднъж поръчана и изпратена стоката не може да се върне.

Цени:

Минимална сума за поръчка – £20 или 60 лв

При единични поръчки между £20 – £50, курса на паунда се смята на 3лв или £1=3лв (пример: поръчка за £25=75 лв)

При единични поръчки между £51-£100, курса на паунда се смята на 2.90 лв или £1=2,90 лв (пример: поръчка за £65=188.50 лв)

При единични поръчки над £100, курса на паунда се смята на 2,80 лв или £1=2,80 лв (пример:поръчка за £140=392 лв)

При поръчки над £70 е възможна заявка за капаро от наша страна.

При поръчка на тежки или обемни артикули е възможно начисляване на допълнителна такса от наша страна, но това се обсъжда предварително преди пускане на заявката.

Важно: В цената по-горе не е включена доставката с куриер в България, те се доплаща допълнително при получаване на стоката.

X